too tired to think as i started to dance

imorgon tror jag att jag blir vuxen. inte nog med att jag börjar skolan igen, tydligen ska jag också plötsligt flytta. lund, framtidsvisioner.


bless me

bilder ifrån helgens bravader;





i don´t want to see you stand still

jag har förtärt fet mat i den stora staden, nu pratas det med min nya hyresvärd, livet är allt bra spännande stundvis.

scrapbook me up





waste more time i guess

20års fest i vä. maria, emelie, emma och jenny. nu är jag hemma igen, återigen har jag svårt att stava. jag skyller på lågskolefröknarna och kanske en och en annan öl. snart kommer hildefan. you´re always up to no good, your fingers in my cookie jar.

i never promised you a rosegarden

saras 20års fest. klockan är över tre, jag är hemma och jag har svårt för att stava rätt. jag blev stött på, hemdragen och jag ringde ett samtal och det ringdes ett samtal. hildefan, hem och lägg dig. jag ska banne mig sussa sött iallafall, alldeles ensam i min mjuka fenomenala säng, fem timmar, som jag ska njuta. sedan knackar släpet som jag hyrt på, och då får jag väl börja ta ansvar. gud vad jag är dålig på sådant. tack gode gud för att natten börjar passera och inga fatala misstag gjorts. natti.

he shines in a world full of ugliness


lucky luke.


concrete jungle

jag kanske har en lägenhet i lund. kanske två. jag har iallafall en ny vattenkanna, och helt plötsligt stod jag och betalade en spegelbyrå på erikshjälpen så nu har jag en sådan också. mitt liv är lyckligt, om inte mer än så. inte bara på grund utav byrån utan i största allmänhet faktiskt. idag klarade vi av malmö och lund. imorgon blir det nog degeberga och kristianstad, som jag far rundor. men jag vill hälsa på männen i mitt liv, och fira min saras 20års dag i förskott. ikväll var jag på jobbet och drack två koppar kaffe och tjattrade, kanske därför jag känner mig hög på livet, det är bara en missuppfattning, det är bara koffeinet. eller exaltationen utav att vi nyss pratade i telefon i två timmar. jag har saknat dig. ni skulle bara vetat hur många stavfel jag gjort de förgående meningarna. ja, jag tror jag är hög, spelar ingen roll på vad, jag är lycklig hur som.

what´s up, papercup


jag använder den här som ursäkt för min melankoli kvällen till ära.
jag tänker tillbaka till kvällar, de perfekt gjorda och aldrig att förglömna. denna, med alla de bästa samlade runt en och samma pool, tillsammans med en som slutade med en efterfest långt ut bland träd och skog med emma i min säng utan min vetskap, två helger irad sovandes i en random etta inte långt här ifrån och, sist men inte minst, de exeptionella och dansanta lördagarna hos hildeman. det här är grejor att hänga i julgranen och bli ångestfylld över en kväll som denna. i want them to just keep comin´.

nej, jag tror jag går och lägger mig istället

run to the sun

men hallå, jag har glömt att glädjas åt min nyfunna bästa vän. en virkad väst, jag fann henne som en dröm idag. my long lost love. som jag trånat. jag tror jag tar ett glas vin för att fira istället för att förtvivla.

pop the glock

ensam hemma, uttråkad, bortregnad, borträknad,. jag låter ansiktet falla ner i mina händer som en tung sten ifrån någons axlar. tusen tankar, vilket virrvarv. ögonlocken gömmer det mina ögon inte vill se, jag lämnar världen bakom mig. jag blir så förbryllad hur ett leende kan göra såhär mot mig. kanske kan ett glas vin hjälpa mig på traven?

the sad truth is

en ben&jerrys senare ligger jag nu nerbäddad i min säng och har ett uppdrag för kvällen, att somna i tid. jag borde vända om det här dygnet så jag kan komma på rätt spår igen. natten som gick blev det inte mer än två timmar framåt morgonen och idag har jag gäspat ikapp. imorgon ska jag dock till vinslöv och en gård med engelsk antikivitet. nu ska tvn bli min bästa vän.

lets celebrate what´s left to celebrate

jag är från och med idag två köksstolar, en guldram, en blommig servis, en guldbricka, gafflar och någon prydnadssak rikare.

harvest moon




merry happy soup

"ja, om ett år, det är verkligen om ett år. om ett år behöver jag inte tänka dessa tankarna. om ett år är jag redan antagen någonstans och kanske därmed förflyttad. ja, kanske sitter jag där uppe i de norrländska skogarna i umeå och läser om människans beteende . kanske, ja kanske. om ett år"
2007-09-29


ett år har gått, passerat som en vinande vind på både gott och ont. mycket har hänt men denna tanken står jag fast vid, och längtar efter. dagen är snart kommen, dagen jag så länge planerat, ett år har gått. på måndag. och på tal om allt det här så har jag fått min första lägenhetsrespons, inte för att det är någonting att hoppa för och säga hej till förens man är över bron och allt det där, men ändå. min första respons.

jag har föresten köpt ny dator idag. men jag har en känsla av att den kommer förbli ståendes inpackad på mitt golv några dagar framöver, jag har för mycket i mitt huvud för att kunna ta in mer.

fast forward

jag har inte sagt ett ord sedan middagstid idag men är ändå lika hes. har sovit bort hela långa dagen och kan inte riktigt förstå att det är dags att jobba nu i min yrvakenhet. det känns som om morgon, var ska jag hitta energin som jag tappade någonstans igår påväg ifrån banken till tbaren? jag har åtminstone bakat massvis med kakor som snart ska avnjutas för det förtjänar jag. det är min sista natt för den här sommaren. om någon undrar så, ja, söndagsångesten har knackat på för längesedan och sitter just nu i mitt kök och dricker kaffe.

just make the most of it, jiggy wiggy with it





no pause

the walk of shame och så är jag för hes för mitt eget bästa, men nu har min skagenröramacka löst det mesta. jag sitter och skrattar hejdlöst åt bilderna ifrån igår. dansanta var ordet och att nils plötsligt stod för sång och underhållning mitt på scen, brilljant. vilken kväll, ännu en till minnenas television. jag längtar dock inte efter söndagsångesten som snart kommer och knackar på dörren.

i´ll send the doorman

i got to be unstoppable and i loved it


étienne de crécy


förtjusande ebba

forever young

tillåt mig att säga att jag nog inte dansat såhär pass sedan hultsfred och le tigre för många herrans år sedan. jag ska inte göra mig långvarig för det är alkohol som talar och jag vill reservera mig för stavfel och tja, fel i största allmänhet. men blåmärkna fötter talar för bra digg. i bruise like a peach. fin kväll, jävligt fin kväll helt enkelt. nu, sömn för allt i världen.

this trumpet in my head

   
jag råkade tycka synd om mig själv inatt så jag tröstshoppade. aj aj aj

hanging high

ett meningslöst vardagligt inlägg om absolut ingenting. men vet ni, det jag fasar inför mest med att flytta hemmifrån är att handla mat. mjölk, fetaost, keso, bröd, sallad, tonfisk, ris, paprika, köttbullar, vindruvor. hjälp så ohyffsat tråkigt. det är mamma som lärt upp med med tanken att vara på ica är som att vara i helvetet. hon handlar sällan själv utan drar med mig, som imorse, prick nio. "godmorgon. oj, sov du? ja, jag visste att du sov men nu när du ändå är vaken, du vill inte följa med och handla?" och hon är ju så fin, hur kan man säga nej? hur som, väl i affären såg jag den med helt andra ögon. jag skrattade som mest när samma kvinna tog min vagn för tredje gången och trodde att det var hennes, men jag skrattade också hyffsat mycket när jag upptäckte alla supersize varor. som t ex tonfiskonserven som var större än min huvudkudde, eller burken med inlagda rödbetor för fem åt framåt i en glasbruk lika stor som min gamla tv, och för att inte tala om mjölsäcken i klass med den där juklappssäcken jultomten brukade komma med en gång per år.. vilken skrattfest jag hade. sedan är det alltid lika roligt att irritera surtanter som tycker att man ivägen med vagnen. nej men är jag ivägen för dig? ja men då flyttar jag tre steg hit där jag är ännu mer ivägen. ojsan, hoppsan. missförstå mig inte, jag tycker så mycket om små tanter, speciellt dem på mitt jobb. men de som spatserar runt i affären med smilgroparna långt nere vid fötterna, dem gillar vi inte.
nej, nu blir det en macka med skagenröra tack.

here´s the thing

jag fick smset tillslut. girl talk hela natten lång. om och om igen. imorgon ska jag posta ditt brev och nu ska jag snabbspola mig igenom satc filmen trehundraelva gånger. sova verkar så ansträngande. ditt namn ekar i mitt huvud. också om och om igen. får man lov att omskriva historien?

you´re always up to no good


det blev ett brev inatt, 
          och hade jag fått bestämma hade jag fått ett sms nu

down the line

slutkörd. kan inte någon bara ge mig en lägenhet i lund eller malmö istället för att jag ska sitta dag in och dag ut, letandes. jag tror jag ger upp för ikväll, sätter mig på mitt golv med en gammal hederlig penna och skriver ett långt kärleksbrev till en snart bortglömd vän istället. jag tror han skulle uppskatta ett brev för jag vet att jag hade uppskattat ett brev ifrån honom.

jag tänkte föresten bli vinad i malmö imorgon. vi ses i vimmlet och djungelns lag.

big and beautiful brother

kim säger: inte omöjligt att jag klarade av nån sorts data grej utan din hjälp. känner mig som nån sorts grottmänniska ibland. kram o godnatt

det känns bra att vara behövd utav sin storebror. godnatt min skatt.


play your part


som om det inte var nog med att ikea-katalogen kom imorse och jag satt och bläddrade igenom den timvis innan jag äntligen hade mod till att lägga den ifrån mig och bege mig in tills söms. drömmandes om spetsgardiner och den blommiga soffan. nej, inte nog med det, utan, jag hittar den finaste kreationen någonsin på indiskans hemsida. den gudagåva till människa som överraskande ger mig denna kudde ska jag bevara i mitt hjärta föralltid och dessutom pussa på och kramas med tills det helt enkelt inte går mer. jag är i extas. fantastisk. magnifik. underbar. perfekt. ge mig.

föresten, jag och johannes diskuterar att flytta ihop i lund, jag vet inte. tror hans heminredningsstil skiljer sig en aning ifrån mig. nåja, tji fick han för jag är den dominanta utav oss två.


whistle for will


föresten så är detta den snyggaste bruden någonsin
och så jävla guld värd är hon också!

give me a beat

Hej hej!
Jag heter Angelina och har väl aldrig behövt presentera mig själv i ett
kort mail så du gör det svårt för mig. Men, jag är 20 år gammal, ska
börja på Socionomprogrammet i Lund den 1a septembor, bor just nu i Åhus
men hade viljat slippa pendla till Lund varje morgon (vill ju sova så
länge som möjligt) och söker därför ett rum, t ex ditt! Som person är
jag (känns som om jag skriver en kontaktannons) öppen, glad, social,
spontan men har dock dålig humor, är svag för ordvitsar.


se! punkt ett börjar komma någonvart, har skickat iväg min första intresseanmälan till en lägenhet. mina rumskamrater skulle vara två killar, tydliga slappa, i 20års åldern med diskmaskin och nära till willys. ska snart iväg till jobbet där jag hade tänk spendera min natt framför datorn och som besatt svara på annonser. ja, någonstans emellan allt mitt hårda arbete i min jeep och mina larm.

your life depends on it

okej, nyvaken och vrålhungrig känner jag hur huvudet dunkar utav all dess skrikande tankar och funderingar. jag hade behövt skriva mig själv en lapp men alla som känner mig vet hur mitt rum lever i fullständig kaos och den där lappen hade jag tappat bort, hipp som happ på mindre än en kvart. nåja, låt oss utnyttja bloggen till något vettigt mer än meningslösa ord. eller, egentligen inte, dessa ord är inte mer betydelsefulla än andra.
hur som,
en what to do-list

1 på riktigt angelina, ring runt, maila, gå på dem, du behöver en lägenhet. titta på bilder och läsa annonser natt in och natt ut duger inte. ta tag i dig själv
2 du behöver en dator, en sprillans ny dator, ett vitt lyxpaket ska det vara. köp.
3 du behöver också en ny ipod, bestäm dig om vilken sort och slösa bort dina pengar medan du fortfarande har dem kvar
4 läs på dig om csn och bidragsdelan i hela framtidsvimmlet
5 sätt mamma i bilen och kör och fixa och dona
6 spendera kvalitétstid med din syster, hon åker snart. remeber? ett år är längre tid än vad du tror och hur mycket du än inbillar dig själv kommer hon inte komma hem till jul
7 bestäm dig om helgen. malmöfestivalen eller sömn?
8 sluta haka upp dig på auktioner på tradera. du behöver inte allting som har att göra med gamla slitna skinnväskor och spets
9 sätt mamma i bilen, igen, och kör ner till lund. du hittar inte där, och det borde du lära dig att göra
10 tänk igenom din vännerkrets. vem skulle vilja dela lägenhet med dig?
11 ta beslutet, om du inte hittar en egen lägenhet, vill du bo med andra eller helt enkelt bara med dig själv och då kolla upp ditt schema och hur pass mycket som du ska förlora på ett tåg
12 sluta leva i din drömvärld som förvisso är både praktisk och tja, drömsk men den håller inte i längden
13 gå och laga mat istället för att skriva här och tycka synd om dig själv. återkom till det istället, nu kurrar magen för mycket för ditt eget bästa

raindrop drip drop teardrop don´t drop

det är en regning dag idag. det märks på mitt låtletande.
http://www.youtube.com/watch?v=Uofx-I0TiOU&feature=related

touch too much

att jag hittade min ipod sönderslagen i min väska alldeles nyss var mindre underhållande. men idag har jag genomgått mer smärta än på länge så jag orkar inte engagera mig i saken. jag beger mig dock in i traderas och blockets värld i ett försök att hitta en lägenhet, ny dator och tydligen nu, en ipod. det verkar så ansträngande att ta sig in till staden, ska ju faktiskt börja jobba om tre timmar. ja, ni hör rätt, det är en att-tycka-synd-om-angelina-dag idag.


true story


det blev två loppisfynd idag trots att min energi samt kordination var som förtappade själar. en lampa och en stor lampskärm. den ska jag ställa upp och ner och ha saker i för jag har ingen lampa att hänga den på. kunde mest inte bara lämna denna stora, guldiga, glänsande sak med spetsdetaljer. den är fantastisk.

förövrigt kan jag fortfarande inte släppa gårdagen såhär snart ett dygn senare. den kvällen kommer jag leva länge på.

this american boy you say

igår var riktigt fint. varit vaken ett tag men nu ska jag på riktigt ta tag i mig själv. tiden det tar för mig att skriva dessa ord visar på hur bra det var igår. nu ska jag slänga mig i duschen sedan kila iväg på loppis. jag ringer sen hanna baby!

se så bra vi är? perfect match

well i´m gifted all natural and bursting the seems

hanna är och handlar tillbehör. jag sitter själv och leker med photo booth och lyssnar på den bästa. jag tror inte jag behöver berätta vilken. ikväll ska bli fantastisk, vad annat kan det bli? det är ju mig och hildeman vi snackar om.


bum like you


igår var speciellt. en tågtripp och en gräsamatta senare var det jag, mattan och heidi med många fler som sänkte öl och hade det mysigt i största allmänhet. då cigaretterna tog slut och hungern ökade tog vi oss ifrån billie och soko och in till vimmlet för att senare gå tillbaka och öla i tälten. en bussresa därifrån var vi på retro med en rökruta som inte kunde bestämma sig. efter ett eller till och med två irritationsmoment satt jag och mattan på en trottoar med gothjohan och hans luder. halv sex trillade vi hem till signe för fyra timmars god sömn. scones, kaffe och juice på stationen gjorde susen tio imorse. nu vill jag helst trilla ihop till en boll på min matta och sova en stund, men varför ödsla tid på djupa andetag när man kan dricka vin hemma hos hanna?


go to sleep my little baby

nyhemkommen ifrån en promenad i rask takt längst med en åväg och sedan hav. ska bums slänga mig i säng för att sedan vakna i stress och yra nyvaken omkring i huset för att ta tåget ner till malmö tillsammans med mathilda. ska äntligen får träffa de fina igen. nu droppar mitt nuduschade hår på mitt tangentbord och ögonlocken börjar svika. det är dags nu. godnatt.

delayed devotion

nedstoppad under mitt duntäcke med blåsväder i mitt huvud får jag ett sms ifrån mamma som ligger på soffan på ovanvåningen. hon vill ha glass. själv tror jag på hösten men en glass tackar jag aldrig nej till. ny bakgrund föresten, som sagt, det är nog höst snart.





nu är glassen avklarad och jag ska på med arbetarkläderna för ett tio timmars pass. har väskan fylld med pyssel för inatt ska jag ta över köksbordet och klippa och klistra. ett bröllopskort ska bli till liv. nu speedar jag mig själv med en patetisk låt, och en brilljant.
markus krunegård-jag är en vampyr
och
robyn-konichiwa bitches


lockdown


you´ll find a way

öland;
en kram utav lycka. timmar som bara flög förbi. vart tog du vägen ann-maria. hej, det är albin ska vi knulla. evighets evigheter i soffan. skrattanfall. vin, kex, ost och skumpa. en natt vid havet under en väderkvarn. kärlek. ibland bara klickar det.

det var tre fantastiska dagar på öland. stina, en vän för livet får det att kittlas i magen så vacker och sällsynt vår vänskap är. att träffas i vietnam och känna tomheten utav att behöva lämna varandra för att sedan återses tre månader senare. det kändes som ett par dagar hade gått, om man bortser ifrån lidandet där emellan. allting bara flöt på. leendes, pratandes, mysandes. allting var perfekt. och som med många andra vänner har vi en landsbarriär emellan oss men vill man så kan man. dyra telefonsamtal och kärleks-sms senare så slår jag vad om att det snart är du och jag igen, mitt hjärta.
 


bendable poseable


loppis idag med mathilda. sedan ett besök hos hanna. skitsnack är småpotatis utav vad vi sysslar med. sedan letade jag upp sex and the city-boxen i all min röra till mathilda och mitt i alltihop hittade jag ett armband fyllt utav minnen, smärta och kärlek. hanna, känner du igen det? jag har letat i år och dar och där var det, i min minneslåda. jag bestämde mig för att jag och hanna är långt ifrån ett minne blott så numera präglas min handled utav det. hipp som happ hälsade nils på, vi gäspade ikapp så han körde hem och nu ska jag packa. imorgon bär det av till öland och stina.


jag fullkomligt älskar när det är så vardagligt underbart.


konichiwa bitches



you wanna thrilla in mah nilla
you'll be killer bee stung
wanna taste of vanilla
better watch your tongue

what a beautilful day a day can be

jag har varit i stockholm i tre dagar. berättar mer när jag helhjärtat vaknat till liv.

longing for a lullaby

idag har jag hälsat på hanna och väntar nu på kvällssällskap. idag är annars en olustig dag på många sätt och vis. jag hoppas jag kan åtsidosätta det tills det bara är jag i min ensamhet. vill inte låta tankarna flyta iväg och förstöra min kväll. håll tummarna för att jag klarar mig.

all this beauty


heidi på en inrökt ballkong. jag drack vin och var lycklig igår.

and then i saw her face

sedan jag kom hem ifrån aisen har jag varit i spanien, england och på roskildefestivalen. förra helgen var jag i helsingborg och båstad. nästa vecka ska jag till stockholm och nästa igen till kalmar och öland. någonting säger mig att jag tröttnat på kristianstad? säg mig någonting jag inte visste. vore det inte för familj och fina vänner så hade jag flytt långt för längesedan, men snart är det kanske dags. snart får jag ett brev angående mina kommande fyra år. det pirrar i magen och spänningen ligger i luften, men några dagar är det kvar tills domen faller. och på många sätt är de få och futtiga men mest är de oåtkomliga och oändliga.

mellow my mind


jag håller på med ett musikaliskt genombrott. i fem års tid har jag gått och trott att min gudagåva till skiva jag har här hemma, fortfarande spelandes dagligen, bara sjöngs utav två män med talanger sända som ifrån ovan men identiteter hemlighetshållna. men idag har jag hittat dem. de finns, på riktigt. till göteborg ska de till och med och spela nästa vecka, sorligt nog inte jag. men istället kan jag tillägna eftermiddagen med tårar i ögonvrån i ren lyckosamhet i att de som räddat mig så många sömnlösa nätter är riktiga människor med riktiga namn. förvisso splittrades duon redan efter tre år i samfund men, de finns, på riktigt, och det räcker gott och väl för mig. inatt är jag lycklig.

de är dyrbara och står mig närmst om hjärtat och jag är tveksam till om jag vill dela med mig utav dem men efter lång betänketid känner jag mig givmild så jag ger er en liten länk,
http://www.myspace.com/hederoshellberg  


a little piece of mine

ännu en fin dag, även denna med heidi. hon är allt bra hon. måga skratt, ganska högljudda också. det är sådant som gör att det är möjligt att faktiskt gå till jobbet inatt med ett leende på läpparna. sedan att jag ska jobba hela helgen får väl inte mig att hoppa utav glädje, men snart är det måndag med vin, kex och ost. och strax därefter bär det av till huvudstaden vår. så, vet ni vad? det känns faktiskt helt okej att hoppa på cyklen som bär mig bort till möllebackshemmet om exakt sju minuter.
fridens.