ett år senare


youth of the nation

solen kan skina på fler sätt än ett.

igår var en bra dag


min lördag


running on sunshine

det luktar sommarkväll. ge mig dem i flertal.

mustasch-fest!


rainy heart

när dagg blir till glåpord och droppar utav regn känns orelevanta lägger jag mitt huvud mot ditt bröst. jag sprang i kapp med andan och hade dig som tidsfördriv. jag har aldrig rusat i samma takt.

jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

i överrenskommelse med mig själv tror jag behöva lära mig må bra av dig.

tobias


manlove pt.2


underjordens hemlighet

jag levde som ovan moln och lät djupa andetag fallera i en evighet. jag pustade ut i ett fåtal dagar för att åter hamna i denna febrila förberedelse för inget annat än livet självt. att motgång går hand i hand med undergång och lurar bak vart gatuhörn är för mig den enda lärdom att göra till vetskap, men hur kommer det sig då att jag känner denna nedslagenhet? jag hamnar i blåsoväder, mitt huvud värker och det hopas ångest i en tom sådan blick. jag kan inte omvandandla den till vad somliga påstår vara konstruktivt eller optimalt och landar då i en apati. vad är det med lycka som gör den få förunnad? vad är det med smärta som gör att man slår sig till ro? det rör sig runtom och jag ser världen sätta steg framför de andra och lämna mig här bakom. den dag andetag upphör låter jag det sjunka in. jag avser det väsentliga och försöker motivera det till en nödvändighet men hamnar ändå på den ruta som slog mig i ansiktet först utav dem alla. att medvetet skada för att vinna självmant. jag skriver skrivna ord för att bejaka den sida av bäcken där gräset alltid är grönare och jag en gång satt.

befriad


manlove


jag faller fritt

ikväll firar vi vår bakom moln.

en dansant man


magical


en vaggvisa för de flyktbenägna

det är någonting nytt och utan tidsfördriv. det är någonting aldrig förut öppet påtalat fastän alla benämner det med äntlingen. det är någonting på känn, och någonting att hålla fast vid. det är det som får mig att le och ger liv till försummade sådana fjärilar. det är du.

det är mycket rasmus nu


run to the hills


this heart of mine


hos anna


rising up

jag har blivit sambo och söker inspiration om ord att skriva.

en utav de bästa kvällar och män


fina tjejer i stockholm


if you´re out there


livet i fruängen


simple things that just amazes you


mina tankar var någon annanstans