reunion


now my feet won´t touch the ground

tio timmar till roskilde, julia och muschemän.


lovely days pt.2



lightness and the sound of settling

jorden är rund för att vi lättare ska kunna falla in i varandras armar och jag är betuttad och kan med glädje erkänna det eftersom det för en gångs skull gör mig glad. dock lever jag som vanligt i en eufori men tar lite lätt och måttligt på ordet ifråga men det är med gott samvete och en glans utav relalitet vilket kan vara bra att ha ibland. igår var jag i lund och log gata upp och gata ner. den där staden gör mig kär och jag faller pladask för min trädgård och vill vara där dagar i ända. dock avsaknades det brudar på ett kafé och då kanske det inte känns så värt det ändå. idag jobbar jag tjugo utav tjugofyra möjliga timmar och slänger mig imorgonbitti på madrassen för att sedan vakna upp och packa till roskilde. jag gillar läget och har återfått en neutralisering som jag letat efter i två veckor. medan du försvan dök det upp en annan.

lovely days pt.1


i lost my head somewhere in your arms

igår innebar livets första sugmärke och kyssar som inte är att förglömma. igår var spontant och massa bra och idag ska vi inte ens tala om. violetta spår av glädje och fina ögon på kullar och ängar i maglehem. de bästa sjöng de där magiska tonerna som får en att bita sig i läppen och le så man vill gömma sig bakom handflata. idag var täcke, picknick, musik och världens bästa tjejer. ni är så fina. och du med.

the king of pop

mj är död och nu ska jag gå och lägga mig.

sky blue sky

det blir en luddig existens innebärande att vara uppe hela nätter för att sova bort dagar och uppskatta kvällar. nästa vecka har det gått fyra veckor och jag vet inte hur jag ska ta på tillvaron och den orelevanta ofrånkomliga närvaron. jag tänker på ett ord som brukar uttalas bortkastat men samtidigt kan man koppla sådant samman med lärdom, och smärta ska väl på något sätt i någon summa utav kardemumma göra nytta i en läxa och framtida syfte? jag har tappat många men samlat ihop de flesta och på något sätt ger jag mig ändå godkänt och när en annan dag kommer kanske jag kan briljera. ibland tappar jag hopp och relevans men så blundar jag och får föreståelse. min mage är den konkreta källa för det inre som inte ska visas i ögonvrån och vad den inger är vad som är sanning. just nu känner den lustig olust och i hemlighet skrattar jag mest och söker svar på önskningar: ge mig en riktig situation med riktiga människor. imorgon vill jag sitta i en park.


free fallin´


there is something growing in me, something dying for me and there can't be two

för visst är livet något så jävla vackert?

and so it begins

först heidi. sedan heidi och nils. sedan heidi, nils och ebba. sedan heidi, nils, ebba och nicklas. nu heidi, nils, ebba, nicklas och erik. fast sen heidi, nils, ebba och nicklas. därefter bara heidi och nils.

victor

det finaste att vara, det vackraste att hava. det går inte en dag utan att en stund ägnas åt dig och vad vore jag egentligen utan? all min kärlek, allt mitt inre, det devoteras mer eller mindre åt dig, mig, oss. vad du är för mig och var du alltid kommer befinna dig djupt graverad inuti en kroppsdel. toner som syboliserar, minnen som förtäller och framtiden som fysiserar. jag fann dig på en äng i ett främmande land, en berättelse visionerades där framför en solnedgång och ja, dig kommer jag förevigt att behålla. alltid vid din sida. jag älskar dig.

no more keeping my feets on the ground, slowly breaking through the day of light


we´re all just children in bloom

som vanligt kunde känslan känna rätt innan den var en uppenbar sanning. ord utbyttes och förklaringar tillades. mycket finns inte att göra när knoppar brister men vad jag minns, upplevt och lever efter är av större vikt än nybörjarkänslor för något pasé, påhittat och hotfullt.

don´t know when i´ll be back again

och så föll första tåren.

sick and tired of always being sick and tired

jag var där. jag såg lågor brinna. dock må jag vara dum i huvudet men inte blåst och definitivt inte blind. ett dygn har passerat och morgondagen bjuder nog på sanningar och konsekvenser men obehag tjänar ingenting till. jag spyr galla över existens och längtar på måfå till dalar och berg där skall ekar högt och tankar känns tomhänta.

the same deep water as you

jag skulle kunna springa till morgonen efter för att skapa någon slags balans. jag skulle också kunna skita i alltihop och bara fly på vanligt vis. jag skulle dessutom kunna bryta ner, ihop och isär för att fullfölja visioner eller åtminstone ett drömmande. jag skulle dock först och främst för allt i hela jävla världen sluta upp med att förvåna mig själv varje vaken morgon. jag förstår inte vad jag säger och hur jag agerar och om inte ens jag förstår, hur ska då kommunikationen relatera till en substans? jag önskar mig sitta förklarandes på en trappa.

in the mystery time of cold and rain


if you don´t feel the way i do it don´t matter i´ll never know how you feel but if you do then sure i´d be flattered. in my mind it´s all different anyhow

mjau. mest bara mjau.

but what i know is what i know

jag skriver ett inlägg på fullaste allvar efter pannkakor och smoothie tre hus ifrån mitt efter en lång kväll och längre lär den bli.

go lightly on the ground

jag har nyss plockat ängar tomma på blommor för att binda kransar att förkasta i midsommarnatten. kvällen ska spenderas i denna by som kallas hem i tre månader på sin höjd. här finns mycket som får mig att känna mig hemma, men nästan mer som får mig att känna mig som en främling trots att jag på gatorna är ökänd och allting känns igen. många tror sig förstå men den jag allra helst vill ska yttra sig har inte en susning. frågan är väl egentligen om ens jag har det? jag håller helst inne trots att jag har fått anbud om annat men jag tror mig förstöra mer än synbart om ord som dem kom ut. har jag föresten tackat gode gud för min syster på sistone? om inte gör jag det här och nu. hon är min stöttepelare, min hjälte och banne mig så mycket starkare än vad hon tror sig vara.

in my heart


inget sommarlov skall någonsin få mig att glömma dig du vackra människa.


honey in the sun and the walls come tumbling down

lata daga beblandar sig med händelserika och jag funderar allt mindre och accepterar allt mer, för, visst var det väl så allting var bestämt? dock hade jag hört dig om jag hade fått. sett dig om jag hade kunnat. och iaktagit dig om jag hade haft lust. dock tycker jag att mycket vill ha mera och fjärilar tjänar längre ingenting till. jag njuter utav gårdag och morgondag och försöker svälja sista tuggan för att vakna i ett yttre som kan främja det inre.

true colors are beautiful


foto: mattan

if god is a dj life is a dancefloor love is the rhythm and you are the music

magont och 2062kr fattigare.

no wow

uppdatering. dagar flyger förbi i samma takt jag tänkt dem göra. idag har jag varit ett hjälpande barnbarn och ätit hembakta kakor för att sedan spendera timmar med mia under på en stol under sol. ikväll äter jag paj med familj och hoppas på att hinna med att träffa min andra hälft som arbetar på tok för hårt och alldeles för ofta. hejdå.  

then the circle of your friends will defend the silver lining


jag utbytte ord med tjejen ovan innan idag. hon gör mig alltid lycklig. 
foto: 
http://www.blamethecream.blogspot.com/

chunk of change

för att veta måste man närvara och för att vara en slyna måste man överträffa. saker har sagts och skett som gjort de senaste dagarna till de galnaste på länge. jag blir förvånad men innerst inne inte. jag har tänkt om och förstått även fall budskapet ibland inte är tydligt vill jag ändå uttrycka min självkännedom och dess konsekvenser. att minnas vad jag kommit fram till även efter en flaska vin verkar dock vara en omöjlighet och därför ägnar jag idag dagen åt att skratta åt mig själv men jag anser det vara hälsosamt och passerbart.

love turns the whole thing around

jag är mest bara mållös så jag tror jag väntar med ord.

slow dancing in a burning room

bilder av dagar som gått och fastnat;

heart of life

efter få timmars sömn satt en kille på en stol mitt emot och drog fingrar över strängar och sjöng morgonrostiga toner som nu många timmar senare fortfarande kan få mig att le.

if you had to lie a little i'll let it be true

med påstående som får mig att vilja blunda förevigt och en tanke som aldrig verkar våga inse sanning vill jag ändå bara sitta på en sten. trots magont och kalla kårar hamnar jag ändå i en och samma ruta som för några månader sedan och fastän mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig verkar vett och etikett säga sitt och jag fantiserar istället vidare i vanlig ordning.

who´s cheatin´ who

igår var grillat, dans, fa-fa-fa och därefter bad i en slags tunna medan morgondimman sakta lade sig som dagg över fält att sedan passera när klockan närmade sig fem på morgonen. idag har varit lat och omotiverat aktiv men dock med ett kärt återseende med de bästa männen i mitt liv. ikväll blir det fest här hemma om en stund fastän ögonlocken mest vill blunda, lägga sig på soffan och somna med tvbrus som godnattsaga.

and in the morning i woke up next to you and just smiled


too in love to let it go

med tårar i ögonen satte jag mig igår på ett tåg med en annan på andra sidan glaset med tårar rinnande nerför en kind. dess för innan hade jag sagt flertal adjö som gör ont i hjärtat. jag lämnar ord och meningar som varje dag får mig att inse att jag har bildat mig ett liv värt att leva. efter en förmiddag med cigaretter och linnea ska jag nu till sweden rock för att träffa människor som jag i ett antiklimax så många gånger föraktat men nu inte kan sluta tänka på. ljuva dagar av ledighet.

it feels like it´s a end of an era


every day my confusion grows

idag blev jag utskälld på systembolaget och ingen får mig att le som du. du. du. du. du. du. du. du. du. du. du. du. du. du. du. du. du.

burned baby burned

en dag utav perfektion ifrån topp till tå. av sugenhet satte sina spår och att inte vara intresserad är också någonting att vara. efter en bildfärd hamnde vi på en strand i falsterbo där vi gjorde som vilka andra brudar som helst. solade oss röda, läste tidningar fyllda med skvaller, badade kärringadopp och kastade gris som är ett spel tillskillnad ifrån settlers att föredra. efter många timmar kanske en sista för mycket åkte vi tillbaka för att grilla hamburgare som kan få viggos att slänga sig i väggen. efter att ha skrattat åt fulla grabbar, kanske några värre än andra och äntligen listat ut vem sean är sitter jag nu på mitt rum denna ljumna sommarnatt och bara ler. lund är utan tvekan det bästa som hänt mig och v.29 känns nära och imorgon blir det brännboll i stadsparken kl 4 för den som vill.

get me, honey, come back


morgontrött men med hatt på huvud ska jag sätta mig i en bil och köra lite skåne runt. årets första dopp, solsken, världens bästa brudar, picknick och massa skratt. den här dagen har vi längtat efter länge.