gone with the sin

oslo.

shake the dust off

ännu ett telefonsamtal, detta dock kanske utav exaltation?

see to the night, without sight, but with madness

jag drack vin med fantastiska fenomen i lördags och här åker vi taxi;

bittersweet bitterness


emotions running in circles

på tal om telefonsamtal. ibland växer ångest fram under en längre tid, och ibland kommer den plötsligt och kräver hela ens identitet.

every day is a sunday here

sju dagar har passerat snabbt och sakta, förvridrit och förvånat mig. saker som förträngda var har åter nått upp till ytan. omedvetet som medvetet. jag har sagt det förr och jag kommer säga det framöver. den här byn. jag har nätt och jämnt hunnit med allting jag tänkte och trodde och någonstans på vägen lyckades de första skrämmande intrigartade stickande känslorna försvinna, så gott som iallafall. det har varit vin, kaffe, skitnack, nyförälskelse, minnen och mys. många telefonsamtal per dag kan säga mer om en relation än vad jag kan. och även ett annat som står ut ifrån mängden kan säga mer än vad man vet, men det gör det inte utan lämnar mig snarare tom på vetskap dock kanske fylld utav annat?


http://www.myspace.com/tobiasthemuffledband



jag ryser kropp och själ igenom och tänker mäktiga tankar om mäktiga människor. tobias. denna skönsångande underbara. honom håller jag hårt.

shadowplay

idag har jag hängt i en soffa och ikväll ska jag dricka vin. lagom spännande för dig men nog så trevligt för mig.

tell me when i have to look away

mm ebba var här ikväll. smör, äggleg, bg och skratt. imorgon ska jag lämna in skor på lagning, träffa victor och sedan heidi. fina dagar.

breathing your love

"Jag vill skriva kärleksförklaringar men orden räcker inte till och jag tror inte ens att det behövs några. Vi bara vet"

hanna. jag älskar dig.

endlessly

p.s

hon är få förunnat vacker och åt tofu och glass med mig igår. vi glömde dock min födelsedagspresent?

stars above and as a child inside

det är stjärnor här ovan, jag tänker på dig och undrar, hur ser det ut på din sida utav världen?

where is my mind?

igår var perfekt på många vis men minnen sitter i gamla stammar och stressar, övertalar mig och kryper inpå. det är en överväldigad, mäktig känsla denna snöbelagda by inger. den betryggar men samtidigt raserar.

an apartment, another world and time


it´s better then a regular sunday

i åhus med solsken och ett liv i slow motion. nu ska jag möta ebba på gamla bron och mamma har börjat med middagen under trappan. hemma.

why is the bedroom so cold, turned away on your side? is my timing that flawed, our respect run so dry? yet there´s still this appeal that we´ve kept through our lives. love, love will tear us apart, again



my valentines day.

i'm feeling younger, it's better than wiser

med en valp ständigt i mitt knä kan jag ha den lugnaste helgen på flera månader. gäspar utav tristess emellanåt men det är hälsosamt. imorgon åker jag hemåt i en vecka. träffa lite betydelsefulla människor och sova ut på en soffa.

weekend lovers


dreamin´

efter grekisk mat, några öl, trevligt sällskap och gamla historier tog jag ett klokt beslut och cyklade hem medan de andra ska ut och in i dimman. nu sitter jag i ett mörkt rum med tankarna någon annanstans och borde sova inför morgondagen.

my lady story and a fistful of love


swagga like us

housemusik, öl och glass med ebba en onsdagskväll. kan det blir bättre?

beast of burden

det är jättebra att ringa ebba och berätta för henne att man är hungrig för då går hon in på hemköp och köper lunch till oss och kör hem till mig med den.

the land of lost content

jag blickar framåt grundad på någon slags fantasi. jag måste sluta nyttja den där meningen jag alltför ofta svarar de gånger någon frågar.  jag satt på ett golv med förväntningar kittlandes kroppen igenom när den ställdes första gången men den gången är en gång för längesedan och jag får någonstans acceptera verkligheten hur frestande fantasin än verkar vara och faktiskt är. bortsett ifrån meningar och svar är det nu täckt utav vitt här utanför och jag fasar redan för att behöva pulsa mig igenom den om ett par timmar. jag ska röra mig ifrån söder in emot stan och träffa en helene på en varm kopp kaffe, senare ikväll blir det middag och den traditionella skedsovningen med ebba. alternativt soppslev. först är det te och någon slags avslutande reflektion på gång.

the crying light

alltså, det snöar.

bigger, better, faster, more


det är inte okej för mig att titta på the hills, men det är dock okej för mig att titta på justin-bobby. och så känns det mer än okej att jag ska vara hundvakt i helgen till en liten valp vars namn är bosse.

yesterdays tomorrows

det är hälsosamt att le. han fick mig att le. igen.

daylight and the sun

jag tror jag är lyckligare än vad jag utger mig vara.

foto; mattan.

the sun is shining for you only

för exakt ett år sedan satt jag i någon slags bil någonstans långt bort i indonesien och fick ett meddelande och sprack upp i ett leende. grattis på 1års dagen min finaste lucky luke.

eyes are underneath the ground

i ett ödeläggande besök i någon slags bemuntringsfas fastnade jag i självömkan, förgångna tankar och besegringar. en drastisk förändring krävde en del utav mig själv en gång för länge sedan och jag tycks inte kunna ta mig ur den situation jag försattes i. trots övertalning om visst då tycktes det lysa igenom ganska klart och tydligt om vad som i ärlighetens namn beviljar. kan jag vara så genomskinlig och ändå inte förstå? är jag i en persvaderande process och förr eller senare ska förstås? svaren att giva, och sannolikheten om att ta. först och främst och nu och då borde jag nog mest bara andas. ta djupa sådana svåra och fördriva tid som aldrig förr. tankegången får ta densamma väg som länge tillbaka sålänge den inte raserar vad jag byggt upp under en längre tid.

please color up this dreadful day of grey scales and drifting jewels


and then you woke me up all over again

vaknade nyss efter fjorton timmars sömn till en klarblå himmel i mitt synfält och någonting betyder allting men ändå ingenting.


guilty of lovin´ you

idag var gudomligt och satte spår i någon slags tradition. igår var också hur bra som helst och jag ler lite för mig själv när jag tänker på dessa brudar. alla dessa dialekter och egensinniga personligheter. guld värda. dansar vi inte så äter vi och om vi inte äter så fnittrar vi och fnittrar vi extra högt så är det för att clara gjort något klumpigt. verbalt som fysiskt. ikväll är det jag i min ensamhet och falafel. det vankas cheesecake och mf på ulrikedal men jag avsaknar energi och social kompetens så ensamheten får nog vara min vän denna afton.

it´s a hard knock life


att vakna idag känns högst överskattat, ska nog kunna få i mig lite smörgåstårta ändå. om tjugo minuter ska jag vara utanför julia. bra. då hinner jag sova några minuter till. och ebba, ta hand om dig. miss jo.

trying to, because of you

nyvaken. typ. ska snart resa mig upp. nästan. brunch med brudarna på nation om en liten stund. fabulöst. uppskrapad. mindre bra.

i need to make a sound


just nu dansas det ibland fotografi och saltvattensspray för mitt hår är bortom all räddning. jag försöker vakna ifrån gårdagens bravader och peppar inför kvällens.

head on shoulder and breathe


i´m workin´ on you

men beblandade känslor i både huvud, hjärta, kropp och själ försöker jag ta mig själv till ytan och göra det bästa utav det yttersta. många skratt förgyllde min kväll, vardag och hela existens igårkväll. ebba. min ebba. vilken kvinna. och efter dagens föreläsningar och lappskickande peppade jag med mig julia på after school-öl på ariman, efter tag kom både kiff och per och trevligheterna eskalerade. jag försöker leva i nuet och för stunden fastän vareviga tanke går åt alla håll och kanter. just nu lyssnar jag nu på mstrkrft och ska om ett litet tag röra mig bort emot södra esplanaden och lite mer öl.

it takes a fool to remain sane

om två timmar eller så kommer ebba hit, äter kvällsmat och sover sked med mig. med det sagt är det märkbart vilka som reflekterar över spillda tårar. och jag försöker ta en stund i taget istället för att analysera.

breathless and on again. inside today, beside me today. around broken in two till your eyes shed into dust


självsäkra, tröstande, varma ord ifrån långt borta var det enda tänkbara som kunde hejda mina oändliga tårar. jag skakar, är iskall och livrädd. det kommer närmre och närmre. dock lättade hon för stunden. tack. det kommer bli en lång natt och alla mina tankar går till Er.


the man in the long black coat

stum, och ordföljden vila i frid börjar nästan kännas frekvent dock ändå alltid så markant mållös. jag har tårar som vill sippra men jag tillåter dem inte. som ett glasklart perspektiv på en surrealistisk situation betraktar dem mina fingrars fusion och tankegångs frustration. jag kan bara inte bestämma mig. argsint, ledsam, panikartad. hela kroppen skakar i brist på en rätt och riktig reaktion. djupa, tunga, sorgsna andetag resulterar i gallskrik. ett försök att komma i kontakt med verkligheten.

the great big sky lost another star to heavens gate



må sol lysa klart över din kropp, själ och ditt hjärta.


runaway to elsewhere

jag vet inte. jag har ångest. som en ettrig tanke som vägrar ge väg för andra. jag ska snart ta tag i dagen och se vart jag hamnar.

from one way to another

nu har jag nyss impulsköpt en resa till göteborg och en till oslo. denna våren kommer vara den bästa någonsin, jag har det på känn.

mathilda

det är mjukt och vitt här utanför och jag omfamnar henne tankemässigt.