tangled up in blue


vilken inspirationskälla! imorgon tar jag bussen till malmö.

you really got me going

nils var ett utav de konstiga numrena (jag kommer aldrig lära mig hur man stavar till det där förbannade ordet) som hade ringt inatt. att säga hej, det är angelina och sedan få höra, hej det är nils fick mig att skrika niiiiiiiiils rätt ut och springa ut ur klassrummet. det var så fantastiskt härligt att höra hans röst ända ifrån australien! underbara människa. ingen kan göra mig så glad som honom.

jag ska snart gå ut och möta heidi men takfönster rasar snart in så mycket som regnet piskar, snälla avta, annars får heidi hitta hit själv.


and i´m singin´ cuz i´m never gonna rule the world

godmorgon. konstiga nummer har ringt mig hela natten. jag är trött och dricker te som jag trodde skulle vara svart men det var rött. gud så ointressant men gud så trött jag är. borsta tänderna, sedan klä på mig för att cykla ner till socialhögskolans expedition, nu ska de få lära känna mig.

good old stonecake


en efterlängtad kopp kaffe med den här tjejen idag, det var alltså mathilda jag längtat efter, inte kaffekoppen eller kaffet i koppen så att säga. dock var väl inte den fy skam heller. men mathilda, evigheter sedan sist och timmarna gick snabbt men förhoppningsvis går våra tåg åt samma håll snart igen. nu ska jag uppförsbacka mig med en kass fylld med äppeln.

nils

jag kunde inte motstå att göra desamma. klockan är alldeles för tidigt på morgonen för mig, jag kan inte riktigt klura ut vad den är hos dig men hur som förtjänade du dessa meningslösa trötta ord såhär när jag sitter vid mitt köksbord. nils min nils.

play me round like a record

jag råkade köpa naturgodis på willys så nu kränger jag, lyssnar på klassiker och långhåriga män som mr. big och kommer fram till att när alla mina kläder är tvättade så får de inte plats här hemma vilket fick mig att förstå att jag aldrig haft allting rent på en och samma gång. spännande.

my heart has a tough night ahead

jag är tillbaka i lund i form utav påfyllning. äntligen massvis med mat i mitt kylskåp, det ekar liksom inte längre. dock är tomrummet i mitt hjärta outhärdligt. egoistiskt nog så smärtar det. det kommer falla många tårar ikväll och imorgon, men jag vet att det är din dröm att följa, jag önskar bara att jag vore delaktig i den. jag tänder ljus som alla andra kvällar, dock denna gång med ett syfte. alla mina tankar till dig, ida. jag kommer sakna dig vareviga sekund. ta hand om dig. du är det finaste jag vet. jag låter nedräkningen börja.

fa-fa-fa

mätt som en plätt. familjemys och många skratt. söt bebis, och guld värda syskon. men nu ska jag banne mig försöka fånga några timmars sömn innan det är dags att prata i telefon och glädjeruseras. ja, jag hittar på egna ord när jag inte hittar några tillräckligt bra. morgondagen är en dag att fasa för men jag tror inte varken du eller jag tror att det är sant. 1 år min fantastiska syster, ungefär 360 dagar för många. undrar just hur många gånger jag tänkt, den tiden, den sorgen. dagen är kommen. jag älskar dig.

let me tell you what i do when my day is over











a family thing

igår var hårt. jag börjar bli gammal i gemet. jag har vid flera tillfällen idag försökt vakna, det liksom går inte riktigt. ida och scott har gått och lagt sig igen på ovanvåningen, med all rätta. jag vet om att det fanns en anledning att jag ställde klockan på nio, jag har massvis med saker att göra, jag kan bara inte komma på vad de är. hur som var gårdagen fantastiskt spontan och rolig. på en kvart tog jag beslutet om att åka in till bokvägen för bartömmning. trevliga typer och några drinkar på det. när klockande närmade sig ett tog vi tag i oss själva men det hade inte resten utav kristianstads befolkning gjort. staden var tom. men vi tog några danssteg, var lite sociala, sedan var det en bussresa hem och övning på socialt arbete. stackars snörnosar men inte kan hantera alkohol. men jag hoppas lillkillen mår bättre idag.

snart kommer mams hem och då blir det liv och rörelse, bäst att hålla sig undan när lyxmiddagen förbereds. det är samling utav rosendals/lindstrands här hemma idag. en avskedsmiddag som jag tänker låtsas inte har någonting med avsked att göra, utan bara en helt vanlig middag. systra mi, jag saknar dig redan.

say goodnight and go


glad i hågen ska jag nu ge mig själv ett par timmars sömn.

if only i could have you with me every second of the day

ikväll har det varit nobelt besök utav scott och systra mi. grillad kycklig och släta bullar. en cykeltur senare blev det vin i loungen på norr med chris the rockstar och ena halvan utav paret, martin. sedan idol och en kopp te med madelene och gustav.

nyss fick jag ett fyllesamtal och det känns så skönt att det inte var jag den här gången. men elin, nästa vecka är det vi och nation, för att inte tala om kanelbullens dag? det finns saker att längta till, förutom då den där tentan, men det placerar jag långt bak i huvudet, det verkar så jobbigt att ta tag i den.

föresten var det inte jag som hade gjort fel med min csn-ansökan, det var inte ens csns fel. utan, lunds socialhögskola hade helt enkelt bara glömt att registrera mig. check på min befintlighet i samhället. tusentals samtal imorgon för att ordna upp det där ja och en tripp med mor min till malmö. hon knackar på min dörr imorgonbitti klockan åtta och ska moppa golvet. skönt att ha en egen städerska.

nu ska jag packa för en visit i åhus till helgen. night.

whatever colors you have in your mind, i´ll show them to you and you´ll see them shine




don´t think twice, it´s alright

jag äter överkokt pasta, krossade tomater och pesto. det är inte gott överhuvudtaget. och jag kommer fortfarande vara hungrig när jag ätit upp. nu hade det dessutom hunnit bli kallt. jag lyssnar på bob dylan och håller för näsan när jag sväljer. men jag ska snart ta mig ur min morgonrock och min bitterhet och försöka hitta hem till elin. chris the rockstar och martin, nu kommer hon den där jobbiga ifrån danmark igen. jag tror jag ska unna mig ett besök på willys, köra rakt fram sedan höger, istället för vänster sedan rakt fram. ni hör att jag snart hittat i lund va? nu måste jag diska. det har blivit en hög, och jag har inte ens någon vask.

the hard tough truth

det finns nog ingen i detta avlånga land som gjort så mycket fel i sin csn-ansökan som jag, därför uteblir den denna månaden och jag räknar matvarorna i min kyl och undrar ifall de kommer att räcka i fyra veckor framöver?

what i just told you about


daybreak

sängen lockar, men en snabb sammanfattning kan väl gå snabbt och lätt. idag var jag frivilligt i skolan fyra timmar innan min föreläsning började. i rätt sällskap är jag både ambitös och effektiv. när klockan blivit alldeles för mycket för att kunna sitta kvar i skolan passade jag, elin och madelene på att titta inom den där secondhand affären som alltid är stängd och nu var öppen och tack gode gud för det, för där stod dem. kopparna jag letat efter i hela mitt liv, dessutom paketerade i en fin guldig låda. de gjorde hela min dag, om inte vecka, om inte månad, om inte år. att sedan en väst slank ner och därefter en secondhand klänning ifrån esposito kan jag inte alls stå till svars för. efter fynd blev det en date framför domkyrkan och sedan en kaffe med camilla. när mörkret började falla cyklade jag till 11 O och bjöds på pannkakor, fint sällskap och idol. jag riktigt längtar efter morgondagen och vad den har att erbjuda. hur mycket än min hjärna spelar mig spratt just nu biter det inte. så, det är bara till att lägga av med det, hjärna lilla, snälla?

i will be blessed

det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är. och att jag behöver förklara den skugga som vilar i tiden. men jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder någonstans. jag vet att jag måste ta steget, ur vår sista dans. i ett sista kapitel som jag har förälskat mig i. jag försöker att strida mot känslan, men den är rädd och den spelar ett spel nu. jag har fått för mig att jag kan vara kvar här, men jag vet inte hur. men jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder någonstans. jag vet vad som måste göras, ändå ligger du kvar här. och jag hoppas du sover, jag smeker dig lätt om din hals. jag vill inte spara min längtan, jag har tänkt men aldrig fått tala. så feg att jag viskar, du hör säkert ingenting alls. men jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder någonstans. jag vet att jag måste ta steget, ur vår sista dans.

ord utan mening eller botten men de passade så konstigt väl in på hur mitt huvuds förvridenhet har speglat sig i min dagsvariant. de är sagda och spelade utav en melissa horn. en kopp te bland alla mina tända ljus, sedan sjunker tankarna in och jag kan börja om ifrån början igen.

karma police

lördagen bestod utav två par och jag, precis som i tre män och en bebis men kvällen var fullkomlig ändå. ostfondue, chokladkaka med tryffel och så några flaskor vin till det. jag hade några droppar rött vin i min mun för första gången men vad gör man inte för att slippa sällskapsspel som alla tycker så mycket om? jag är en del i familjen nu säger de och konstigt vore väl annars. denna veckan får ni dras med mig tisdag, onsdag och torsdag, grabbar. och madelene. pannkakor imorgon kanske? iallafall om jag får bestämma. nu ska jag återgå till min brilljanta analys och försöka bortse ifrån det sövande microvågsljudet som just nu kokar ris till mig.





if you gotta go, go now

12. Margareta Hydén och Sven-Axel Månsson har en social konstruktivistisk utgångspunkt när de i Socialt arbete. En grundbok argumenterar för att inte betrakta kön som en egenskap. Diskutera hur kön kan förstås med hjälp av det socialkonstruktivistiska perspektivet? (AK)


någon som känner sig manad att analysera isönder sin hjärna med hjälp utav denna fråga så jag slipper? jag råkar drömma mig bort till den 31 oktobers möjligheter istället.

and from your lips you drew the hallelujah



jag delar sentimentala stunder med mig själv, en kudde och ett golv ikväll. no alarms and no surprises, silent, silence.

a walk down memory lane


hampus, hjärtat, här är restuarangen. till höger om bilden har du havet, till vänster om bilden har du gatan. titta noga, leta upp den, ät en koksmjölksoppa och tänk på mig för jag vet vad jag gör, jag tänker på dig.

this is what the world is for, making electricity


aningen förvirrad och tung i huvudet ska jag med mittbena och anteckningar nu på pluggdate. jag orkar inte diska, det får bli en kvällsaktivitet. check.

i´m gonna send my heart in a box to you

chris the rockstar, jag bara kände att jag var tvungen att nämna honom. nämnd.

don´t don´t


mitt takfönster, min sysselsättning, det bästa jag vet

jag, trött och elin, se, fortfarande dovt stockholmsmärkt

mitt rum, mitt nya liv, min största fasa men även dröm

feel it on the floor

nu är jag trippelt berusad på sockersötma, cykeltur och kårhus så visst är det dags att nanna kudden? dagen/kvällen/natten är avklarad och så är även jag. imorgon blir det ostfondue så det gäller att vila upp sig. jag har även tagit en svängom på willys och inhandlat kräftskjärtar. att gå ifrån ickematlagande till lyxmiddagslagare tycker jag är strongt. egenberömmelse till mig såhär några minuter över två.

let´s dance to joy division

sedan halv två idag är jag utan alla dessa guldkorn,



vi ses i paris my loved ones.

she holds a key

jag började ordgrant förklara och analyserar tårar och dess ursprung samt orsak. sedan citerades de bort så nu tänker jag låta bli och tänka de tankar jag tänkte, och sockra den salta strömmen som föll. superwoman.

when you have no light to guide you

känslan att träffa någon man inte träffat på länge kan införa magi i ens hjärta såhär även dagen efter. det var guld värt att se henne igen, den där heidi. där gick vi mot varandra i sekunder som kändes som evigheter. lika fin och fantastisk som alltid. hon fick mig nästan att längta hem, men bara nästan. hellre längtar jag hit henne. ja, tänk, det gör jag.

en tung börda lyftes ifrån mina axlar idag sedan shoppade jag som belöning och ikväll är det mys för hela slanten. jag har en stor godispåse att förtära i norra lund. men först på schemat står middag á la lyx med lax.

det blev högst ointressanta ord denna fredagseftermiddag, jag ber om ursäkt. men jag är ju trots allt en medel-svensson-student numera vars liv inte är det mest händelserika exlusivt sett.

lovefool

jah har suttit i telefonköer hela morgonen. bokat upp hela min jul känns det som. nu ska jag iallafall in till stadens gator och torg och förgylla min dag med ett kärt återseende. heidi och jag.


give me a beat that i can belive in



ikväll minns jag

isn´t ironic?

jag är hemma i åhus ett par dagar för att lösa all världens problem, titta på tv och bli ompysslad. ikväll vankas det lyxmiddag á la mig&sven i vanlig ordning med bearnaisesås och total utstädning utav mitt gamla rum. nu ska det rivas upp minnen och gamla sår. nu börjar det lukta gott ifrån köket, måste ut och provsmaka och njuta utav golvvärmen, den har jag saknat.

don´t hate on me

jag tänker inte ens försöka förklara för er hur fruktansvärt korkad jag nyss varit utan försöka koncentrera mig på det postiva och ta itu med mina problem imorgon eftermiddag. situationen jag försatt mig är absurt ovälkommen just nu men visst hälsar alltid det negativa på just när man vill bortse från det som mest?

men, som sagt, positivitet var det ja. vi slutade redan klockan tolv, det var skönt. satt dock kvar ett tag med elin, johanna och madelene men det var välbehövt med en liten studiecirkel såhär i stressande instuderingsfrågor-tider. jag cyklade sedan inom exprsso house och sa hej till camilla och maria men lämnade dem ganska snabbt i sitt hav utav matematiska problem och cyklade hem till mig och mina sociologiska problem. fann dock ett annat och ringde mamma i panik. men, som sagt, igen, positivitet. jag ska nog sammanfatta mig en liten redovisning inför fredag nu, laga lite mat, sedan cykla åter igen från söder till norr till en tv som visar idol och nyttja lite gott sällskap.

head over feet

potatis var gott. och nu chillar jag i obekväm ställning med ben hit och nacke dit men vad gör det när jag fortsätter min nostalgitipp men nu på ett lugnare stadie och med alanis morisette. lite 90-tals känsla såhär på kvällskvisten har väl inte gjort någon illa? kanske inte gott heller dock. vad vet jag, och vad behöver jag veta. jag trivs med situationen helt enkelt. nu pep min telefon och jag ska nog ändå stänga ner och ge mig in i filmens storsinta värld. imorgon har jag sovmorgon, jag jublar och jag hoppas ni hör mig. 08.15 är inte humant för en gammal nattarbetare som jag. 10.15 passar mig bättre, inte bra, men vad är jag i för position att klaga? jag skall njuta istället. som jag diskuterade innan idag med elin på bred skånska, förr i tiden kallade jag mig morgonmänniska, på senare tid kvällsmänniska, nu har jag nog gått och blivit en lunchmänniska. för, all annan tid på dygnet är jag gäspande trött men jag måste erkänna, runt tolv tiden brukar en och annan energikick titta inom. jadu, alla dessa intryck. men som jag tar till mig.

so pure and so clean


pleace just one more time

DVNO FOUR CAPITAL LETTERS PRINTED IN GOLD ´CAUSE DETAILS MAKE THE GIRLS SWEAT EVEN MORE WHILE THEY´RE SHAKING THEIR BELT NO NEED TO ASK MY NAME TO FIGURE OUT HOW COOL I AM

jag har nostalgipartaj i lund alldeles för mig själv. iklädd sönderfestade strumpbyxor och adidashoodie. när man satte det i ord lät det patetiskt. jag har ju hur kul som helst. nu ska jag koka mig tre potatisar istället.

god put a smile on your face







pump it up

vilken kväll! efter några djupa andetag och lite nervarvning var det finmiddag i norra fäladen. fantastisk mat! duktiga madelene. jag lade mig inte ens i dukningen. före, under och efter maten blev det några glas vin och ett antagningsbesked på det tog vi våra cyklar och begav oss till LTH´s kårhus. gustav hade sittning och vi smet in på eftersläpp och dansade loss. det är nu jag måste säga det igen, vilken kväll! en okänd göteborgare som bjöd på sig själv var en riktig stämmningshöjare, nostalgiska låtar med ordentliga dacemoves, killen som inte riktigt förstod men definitivt kunde hänvisa till 90-talet. jisses. när klockan blivit närmare halv fyra var det efterfest med brieost i ungefär en kvart, sedan kom tidningsbäraren och då var det dags att sova på soffan. idag har varit en ambitiös men mysig heldag i pyjamas. gud, vad jag stormtrivs i lund. madelene, vilken tjej alltså! och för att inte tala om trevlig pojkvän och käcka lägenhetskamrater. synd bara att det inte är nerförsbacke både dit och hem.

you! me! dancin´!

onödigt vetande, men, nu cyklar jag min kos. ända ifrån söder till norr. hejdå då.

come away with me in the night

ja, hemma igen efter både loppmarknad bak domkyrkan och längst med södra esplanaden. några fynd var det ju klart att jag hann med. sedan var det lågsam uppförbacke till madelene och falafel-lunch. sedan blev det svichande nerförsbacke hem till mig igen, ska svira om till fina stassen och göra mig redo för middag med vin och sociologi. jag visste väl att solstrålarna som värmde mina fötter imorse symboliserade att det skulle bli en bra dag idag. och inte bara det, jag skulle vilja kalla den fabulös.



leave your bagage behind

då var det dags för loppmarnad med madelene. och föresten, såhär bor jag;




no time left to pretend

nu håller jag helg med flyga drake.

mental mystics

gud! ikea tar ju musten ur en men kvalitétstid för en mammagris som jag är guld värt i dessa dagar. nu kokar mig en kopp te och ska äta hembakat bröd med marmelad (mamma har bakat, inte jag, men söta fina människor ni är som trodde det i några hundradels sekunder) nu hörde jag ett klickande ljud ifrån vattenkokaren. på återsende om en stund.

you can count me in babygirl

hade jag vetat att en god natts sömn påverkar ens positivitet såhär pass hade jag nog sovit godare oftare. jag känner mig sprallig och vet inte riktigt vad jag ska göra av mig själv, men jag fördriver någon timme till lullandes i min lägenhet för ikväll får jag fint besök. adam kommer förbi på en kopp microvågsugnskaffe. jag menar, vem kan motstå en sådan lockande dryck tillagad i guds mest konkreta gåva till mig, min vita låda utav metall, min mirco.

helgen börjar även den närma sig och jag står i valet eller kvalet om vad jag ska sysselsätta mig med. jag ska ikea mig efter första föreläsningen imorgon men därefter är jag kluven. dock står som prioritering på min lista att förtära alkohol. efter en sådan här vecka krävs någon slags avslappningsmetod. alkohol är min. dessutom är det ju loppis vid domkyrkan. vilken helg det kan bli utav det här. på tal om helg bjussar jag på en bild ifrån en helg så galen och fantastisk. stockholmsnätter med elin.


you´re going to love this

nej, vet ni vad? nu ger jag upp. jag är utarbetad efter en vecka i universitetsvärlden så inatt ska jag sova med tända lampor i ett och varje hörn med dov musik i bakgrunden. det är en sådan natt inatt och natten börjar från och med nu. och på tal om natt, god sådan till er, som i godnatt och sov gott. dröm sött också föresten när ni ändå är igång.

la valse d'amelie


http://www.youtube.com/watch?v=aip3836VtZ0&feature=related


det är ingen hemligheter att jag ofta faller för franska filmer och inte minst makalösa pianostycken. idag är inget undantag ifrån andra dagar men kanske är den ändå lite mer speciell. ynka solstrålar kastar sig ner ifrån mitt takfönster och jag vämer både själ och fötter med en filt ifrån förr i tiden. det finns inga vackrare ord än de som yttras genom en pianoton som blir till en annan .och jag sa det högt ut idag för första gången. meningen lämnade mina läppar som om den var född att göra det och på ett sätt är det väl egentligen sant. det har tärt sedan en tid tillbaka så konstigt vore väl annars.

för att lätta på stämmningen tog jag en kaffepaus med camilla och hennes nya klasskamrat maria. skratt, minnen och framtida sådana. någonting mjukt och lättsamt välkomnas verkligen i mitt liv just nu.

a punk

en minneslapp till mig själv för det verkar så jobbigt att ta upp pennskrinet ifrån golvet som jag nyss kastade ner där; vampire weekend.

electric feel

ikväll är det MGMT och ett block och en penna i min hand. effektivitet kallas det men jag vet inte om jag är så insatt i begreppet. mest funderar jag över ett livstecken som svalnade lika fort som det steg till skyn men härmed tror jag på ödets grusiga stig och överlämnar mig helt till den vilket gör att jag inte kan göra så mycket åt saken vilket i sin tur underlättar min existens. oerhört.

i övrigt är jag nuduschad samt nyäten. samma kvällsrutiner som igår, varför förändra när de gamla går så bra? om några minuter börjar min date. jag och tillsammans är man mindre ensam. jag har fjärilar i magen inför första kyssen.

what to do when i deserve you

jag brände mig nyss på en nässla bara för att jag försökte vara duktig och slänga soporna. nu ska jag nog vara ännu duktigare och ta tag i lite sociologiska tankar, men först, ett glas mjök och lite sockerkaka!

my prescious is leaving but i wish her well

en hav utav bilder ifrån i fredags. so long my dear, dear friend.
"för man saknar sådant som man inte har
och man saknar allting som man inte har kvar
vi har fortfarande långa vägar kvar
man saknar inte sådant som man har"












you´re such a good one girl


wow. jag är en stolt husmor. för en vecka sedan värmde jag färdiglagad fiskgratäng i microvågsugnen, nu äter jag korvgryta och ris, allting tillagat utav mig själv. jag är mållös.
 

eclipse

idag har sara varit här och hälsat på, fantastiska flicka som åter igen ska lämna mig, dock denna gång för norge-land. jag hade köpt sockerkaka dagen till ära. äntligen en bra sak med att varken ha spis eller ugn, man förväntas inte ha bakat en exlusiv kaka utan accepteras trots att den är plastförpackad och kommer ifrån hemköp. nu ska jag laga min första äkta måltid, jag hör av mig senare om hur det gick, förvänta er inte för mycket.

i´m starting up my own business

sådär ja, som sysselsättning vid frukostbordet blir det bilder ifrån veckans bravader. dessa ifrån onsdagsens ölintag i en korridor någonstans. madelene, jag själv och johanna vars kväll slutade regning och lerig men vad gör det när det finns citat att skrattat åt många veckor framöver.



you can see it in my eyes

ack nej, nu ska jag sussa sött i all oändlighet, eller iallafall till halv åtta imorgonbitti. en tallrik kräm, en macka och en banan på det sedan är det föreläsning med arne om hur det är att leva i sverige. jag riktigt längtar. sedan kommer sara och då blir det minst tjugo ord i sekunden och en massa skratt som är bra för hälsan. godnatt min skatt

cuz you never were and you´ll never be mine

nej nej, blogg.se gillar mig inte och vill absolut inte att jag ska ladda upp några bilder. jag diskar väl lite och väntar och ser. jo, föresten, jag hade tydligen ingen diskborste så det var bara till att sluta leta.


don´t want to change my new york name

efter en heldag med nils och hampus är jag back in lund. sorterar grejer och försöker minnas vart jag lagt de grejer jag sorterade förra veckan. fortsättningen följer, just nu är jag på jakt efter min diskborste.

we get it on


det är lördag men det är inte hangelina. den mixen är given, därför känns kvällen absurd. jag riktigt känner att det inte står rätt till, men ska man kurera så ska man. jag plockar med grejer, dricker flädersaft och tänker på bättre tider istället. i miss you, hun men jag är iallafall glad för de få sekunders kramar jag fick i fredags. se till att få din lön och kom ner och drick kaffe hos mig. jag kokar det dock i micron som allting annat men efter chips i stekpanna och pajform spelar det dig nog ingen roll and that´s one of the reasons why i love you so much.

new stars in the sky

nej, jag lovar. jag har inte gått och försvunnit ifrån jordens yta. jag har bara flyttat på mig till en annan stad och ett annat liv. dessutom har jag inte haft internet på ett par dagar, men det är det fixat så jag ska ta mig i kragen igen.

sedan i måndags har mina framtidsvisioner varit på topp, vilket självklart, jag vore inte jag annars, har resulterat i att jag gått med nästan 39 graders feber hela veckan. men vad gör man inte för sin dröms förgyllelse? jag är dock inom åhus en sväng nu i helgen för att kurera genom att ligga på en uppblåsbar madrass eftersom min säng står i lund, och äta varm hemmalagad mat eftersom jag inte har något kök där jag bor nu. eller mest bara, ingen inspiration.

hur som har veckan varit fantastiskt fabulös på alla sätt och vis. intressanta föreläsningar, underbar litteratur, fina nya vänner. ja, det känns verkligen som jag är mitt uppe i min, sedan länge tillbaka livs dröm, vilket faktiskt är sanningen.

när jag anländer i lund i mitt enkla boende på söndageftermiddag blir det bilder för hela 50-öringen, för, där hemma ligger sladden till kameran, samt sladden till mobilen så jag är mobillös denna helg. stackars mig.