no need to run, no need to hide


okej, nu ska jag vara sådär äckligt studentig igen. men så är det. för, idag klippte jag mig. bob is back. och då var jag tvungen att åka hem och prova min stundtklänning till min bob. åh. studenten. och imorgon ska det in och handlas skattjakt outfit. jackson 5. bättre än så kan det inte bli. julya och elin, vilka snäckor som kom på det. det blir färg och affro. utsvängda byxor och färgglad t-shirt. vi ska vara bäst. god how i love it.  

one, two, three, four, five and sex beers later i was the one that said baby

det pirrar, gud vad det pirrar. jag riktigt känner hur fjärilar bara flyger runt i magen på mig. den är snart här. och den känns bara närmare och närmare för varje dag som går, vilket det visseligen är, men att det känns så mycket. det hade jag aldrig kunnat tänka mig. jag var och köpte grejor till min balklänning idag som ska sys och knåpas med, det bestämdes utklädnad till skattjakten, det ska bli nice, karnevalen är sedan redan innan planerad och ja, just nu går jag runt med mina studentskor, försöker gå in dem dock tvivlar jag på att jag kommer ha dem, de gör ju redan ont, och är det något jag inte ska ha på min student, ja, alltså, jag pratar om studenten, så är det ont. allt ska vara så glädjefullt som bara möjligt. och det kommer det att vara. förutom, som jag och elin märkte av idag, när man kommer på att det inte blir mer c4, då kommer tårarna falla och den gången inte utav glädje. men det hör till, och det är så det ska vara på nåt sätt. ja, jag och elin satt utan för a-huset idag, rös och mös helt enkelt. spelandes och sjungandes musikelever, det blir inte bättre än så en helt vanlig skoldag. att gå på c4, så mycket frustration och så mycket irritation, men ändå, så mycket kärlek, så många minnen. åh, studenten, ta mig dit snabbt, men jag vill gå sakta därifrån


dadapadamdam

jag funderar på att börja outfita, men jag kan inte bestämma mig fall det roligt eller bara löjligt?

me love


hultan06

hultsfred, eller inte hultsfred? är näst intill övertalad utav min anna baby trots dåliga band med dålig musiksmak. men hultsfred är ändå hultsfred och sällskap är ändå sällskap. aoo, tja, det lutar ju åt att jag åker. antagligen kommer jag tveka in i sista sekunden sedan sitta där i bilen med blandband och glädjetjut i högsta grad.

annars har det varit en bra dag. betygen börjar samla sig och de samlar sig bra.

och igår, på tal om bra så blir det på tal om igår. eller, bra räcker inte. igår var bäst. så mycket folk, så mycket fest, så mycket underbarhet i luften att man nästan kunde ta på den. det riktigt lyser en lycklighet i allas ögonen. det är nära nu. att gå ut på onsdagar. så underskattat. att vara bakfull och se dansande ord på en religionsredovisning. också underskattat.

imorgon, love. lördag, återseende. söndag, mys. me love

la barcleona



en paus från vardagen var min räddning, barcelona med baby. det var välbehövt och välförtjänat. både för mig enskilt, och oss som oss. det är jobbigt att vara ett par när ens olikheter bara kryper ifatt en hela tiden. kan de inte bara försvinna? olikheter brukar föra människor ihop, det brukar kallas kompletera. vi är precis tvärtom. våra olikheter river oss isär och jag tycker inte om det. jag rent ut sagt hatar det, för jag vill inte ha det så. och det vill inte du heller. men, barcelona. förhoppningsvis en väckarklocka och räddning.

idag, sexton dagar kvar till studenten. oj vad man längtar. kanske utan anledning men ändå. eller, utan anledning är  väl fel att säga men det är ju en verklighet efter festlighet vilket man inte så ofta tänker på. sommarjobb efter två veckors ledighet och fest. arbetstider efter glädjeskrik och tjohej. men ändå. studenten, så ljuvligt, så underbart.

nej, det får vara allt för idag. nu ska jag köra in till stan, hämta upp sara, rasmus och linn för en liten ölfest här hemma hos mig. vi får inte glömma köpa chips. det är vikigt.

pussinuss

Never Argue with a Woman

One morning the husband returns after several hours of fishing and decides to take a nap.
Although not familiar with the lake, the wife decides to take the boat out. She motors out a short distance, anchors, and reads her book. Along comes a Game Warden in his boat. He pulls up alongside the woman and says, "Good morning, Ma'am. What are you doing?"

"Reading a book," she replies, (thinking, "Isn't that obvious?")  "You're in a Restricted Fishing Area," he informs her.  "I'm sorry, officer, but I'm not fishing. I'm reading."  "Yes, but you have all the equipment. For all I know you could start at any moment. I'll have to take you in and write you up."

"If you do that, I'll have to charge you with sexual assault," says the woman.  "But I haven't even touched you," says the game warden.  "That's true, but you have all the equipment. For all I know you could start at any moment."  "Have a nice day ma'am," and he left.

MORAL: Never argue with a woman who reads. It's likely she can also think.