det sista utav sommaren



foto: calle

tredje gången gillt


de satt nyss i min soffa och åt pizza



ett begär

bakfylla i malmö med en kopp kaffe och niclas mitt emot.

kvällen igår som gör dagen idag till en dag som den här


jesus don´t cry

jag fäller gång på gång meningslösa tårar kring alternativ att försumma och egentligen skita i men vad säger min själ om inte ditt hjärta? jag spenderade ikväll några timmar i sällskap efter tumultartade sådana i ensamhet. jag går isönder men inte isär. imorgon agerar vi hjältar i ett land som inte är vårt eget och låtsas att en åkomma är det som kommer först och före istället som en slutsats av substansen. jag ler för mitt eget bästa.

stackars jack

himlen nyanseras och jag går centimeter över mark jag inte är van vid.

how i like to spend my nights

du var min sommar. du är min höst.

worked hard all my lifetime


foto: heidi

http://www.blogotheque.net/Beirut,3445

denna emotionella perfektionistiska livsnjutning. jag ryser än idag.

jag kunde inte sagt det bättre själv

det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart och när jag känner så tänker jag på dig. allting är förgängligt, allting kan brisera snart men du är oförstörd för mig. tiden har sin rätt att förändras där den går och det är hos dig den är nu. jag ska aldrig mer lägga mig med mitt huvud mot ditt hår och aldrig älska dig igen. men vid vägen längs med bäcken som sakta ledde hem, där är himlen lite närmre för mig. där har tiden gjort en hållsplats för oss och allting som hänt, dit kan jag gå och sakna dig. men nya dagar väntar med nya tidsfördriv och allting kräver mer nu så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv, älskade älskade du.

när man letar i gamla gömmor


tempted

jag gick ikväll två minuter och åtta sekunder förbi mörklagda hus för att sitta i en soffa och avnjuta skratt i takt med toner. och nyss delade jag meningslösa ord med honom sittandes i en helt annan soffa alldeles för många mil härifrån. ibland föredrar jag kvällar som drar över tiden och blir till en hel dag.

in it for the kill

jag skar mig nyss på en bit flingsalt, hur skör är jag?

what if you you are wrong when you say you are fine


how can i be yours if you cannot be mine?

jag möblerar med märkliga ting och erkände igår med en annan mitt emot att det är jobbigt att prata om dig. inte för anledningar du tror utan av andra du inte ens kan tänka kring. vad du gjorde genom att säga vad du sa vände upp och ner på så mycket mer och vad vi redan vänt upp och ner på. det är lätt och förgängligt att låta månader passera på ett antagande men det kräver en makt som din att förutse och förbanna vad som egentligen var lättjande lättsamt och fint att bara ha nudda vid.

jag vill äta frukost med dig varje dag


babe

om jag är väl medveten att jag inte får ta på dig när morgondagen gryr vad spelar då kvällningen för roll? det är nu jag inte ringde dig.

i´m having a beer with myself, spotify and photo-booth


för att jag älskar bilden och för att han inte läser


det är inte tjejen på bilden som skrivit brevet men hon ligger just nu mitt emot mig på min soffa och bara är sådär vacker som endast hon kan va


NILS

"jag vet inte vem som gjort den men westlife brukar sjunga den ibland"

sommaren som gick var en bra sommar att gå


foto: niclas och terese

tomorrow 12.17


vardagslyx man får unna sig när man i övrigt hostar ihjäl


heidi!

på torsdag äts det ärtsoppa, på lördag är det fest
men fredag är ändå den dagen som känns bäst
ge mig då kyckling, det gillar jag mest
kyckling på fredag, det enda jag vill ha
kyckling på fredag, då mår man riktigt bra
kyckling på fredag, vad var det jag sa?
jag vill ha fredag idag!

this time around

jag hostar tills jag kräks, är uppe fyra timmar för tidigt och så visslar någon på di leva utanför mitt vidöppna fönster.

hildefan


the times we had and will have again

jag såg solnedgång ifrån främmande viddar och nuddade något gammalt men attraktivt. tjejen får mig att minnas och tänka om men mest bara gör hon mig glad. jag tycker om henne och det hoppas jag hon märker.

while they lied at night

jag minns inte vår sista kyss och jag kan minnas om du har utåt eller inåtnavel. mitt hår slänger dofter utav dig i mitt ansikte och jag undrar om det är värt denna smärta att lämna er idag.

and always in time i'm never looking over my shoulder. i sing to you, i sing it to you. keeping heads above the water and feet into the shoes


måns pt.2


måns pt.1


moving around

nu flyttar vi ifrån andreas björkmans gata 16 till villavägen 36.

när man blir tårögt stolt ska man visa det för resten utav världen

http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1197108&renderingdepartment=2.34558

http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1198265&selId=1.924472&currPage=15

sunday bloody sunday

började dagen med rättegång och kommer avsluta dagen med heidi vid min andra natten irad. jag äter nu pannkakor med nutella och dricker en kopp kaffe för att lugna mig, har nyss sett sett världens bästa film för femtioelfte gången. jag kommer rysa i flera kommande timmar.

wednesday 12.17!!!!!!!!


wednesday 12.17

tre timmar upp, tre timmar där, tre timmar ner. idag har jag varit i göteborg och slagits med lastbilar både väg upp och väg ner. spanien hjälpte mig dock en stund utav många vilket får mig att le både då och sen. nu är jag trött, utmattad och orkelös. nämnde jag att jag var trött? dock dricker jag i denna stund en kopp kaffe för att orka ta mig till sängs. kan det vara klokt? nyss satt jag också utanför mitt fönster för att faktiskt ens kunna ta mig upp för trapporna. imorgon ska jag sova länge men vakna tidigt nog för att inse att jag för en gångs skull inte behöver klura mig upp ur sängen fören klockan närmar sig tolv. gone til november sjunger mig snart till sömns. typ nu.

beautiful


when the hangover strikes

idag dog denny igen men med sara vid min sida.

good love is on it´s way


foto:
www.blamethecream.blogspot.com

now that we´ve found love

kräfta, kräfta, kräfta prydd med dill
och en immig sup därtill
bröd och smör och ost och en liten sill
och några supar till
kräfta, kräfta prydd med dill
nu får vi allt vad vi vill
melodi: blinka lilla stjärtis

right round

jag lär se ut som föga väl framkommen men med en blöt blombukett ska jag entra dörren nordväst härifrån för att äta kräftor hela natten.

all the truth that i needed was right there in your smile, every prophecy written of what's going to be, all beginnings and endings they're about you and me


over my shoulder

efter en bakfull morgon vaknade jag ensam och mötte upp min syster för att dricka coca cola och söka tröst i skratt åt ingenting alls. blodsband är de allra bästa band och min syster ser jag mig aldrig ta steg utan. dagen fortsatte i samma anda och ebba tog sina första andetag i mina vrår och vi lyckoruserades i samma takt och känsla över min soffa och åt oss mätta för en hel vecka. hon har denna morgon lämnat mig för hennes andra häft som jag är glad att hon hittat och ännu gladare är jag åt att han låter mig låna henne då och då. hon är min bästa. nu ska jag ligga påhittad sked i några timmar i väntan på att kräftor ska töa och regn ska sluta. om det var någon som undrade.

the trick is to keep breathing


jag var snyggare igår än idag.

push it real good

nyligen hemkommen men gud så okapabel att längta till det förflutna egentligen utan anledningen och gud vad jag just denna specifika sekund ringer samtal jag långt in på morgondagens eftermiddag får ångra och gud vad jag egentligen är jävligt nöjd med kvällen.

bulletproof


en salig samling i kombinationer utav personligheter satt nyss i olika vrår i min lägenhet och jag kan inte sluta le i deras närvaro.

heatwave

kladdkakssmet är fan bättre än både julafton och sex. jag bakar till kvällsvänliga gäster som snart borde entra genom dörren.

your own personal jesus, someone who hears your prayers, someone who cares


nu och när annars jag behöver skratta.

waiting on the world to change

jag summerar som substitut och för att negligera sjuklig smärta och kunna börja om på nytt åter igen. och så flimmade det nyss framför ögon som kom ihåg nattens drömmande visioner om både oväntad kärlek och vågor att springa snabbt ifrån under och efter toner som berör.