you´ve got to picture it

                   

maj/juni 08. nyhemkommen och nyförälskad. och bättre ska det bli.

go ahead and try to change me honey

ny bakgrund, ny header. sådär gjort, men orkar inte mer. kände bara att den förra tillhörde det förgångna. ni får hålla er till denna sålänge iallafall, tills jag orkar ladda ner photoshop igen, eller tills mitt nästa ryck om förändring hälsar på.

förövrigt så är allt grymt jobbigt. min dator har virus och har därav raderat allting som någonsin existerat på den, lyckligtvis lyckades de mesta bilderna räddas och är utbrända på skivor, dock ska jag nu sitta och titta igenom bild för bild och se om de tillhör mig eller om det bara är bilder som sparats på datorn medan man är inne på facebook, bilddagboken, bloggar osv. där är över 20 000 bilder att gå igenom, och inte ens 10 000 utav dem är mina. har spenderat hela dagen men det idag, lär väl bli samma sak imorgon och flera, flera dagar framöver.

hur som helst annars så njuter jag utav tillvaron genom att fika dag in och dag ut. om inte på stan så i min trädgård eller på stranden. har kommit in i vardagen, sommarfester, grillning och emellanåt lite jobb. jag älskar den, vardagen alltså. det är så många som tröttnar på livet hemma ganska så snabbt efter man kommit hem efter en resa men än så länge har jag iallafall inte kommit till den punkten. jag har ju så mycket att se fram emot.

bilder på mina senaste dagars mys kommer om några dagar skulle jag tro, när nästa engerirus kickar in och man har lust och ork tillsådana saker som måste göras framför datorn och inte går att göras samtidigt som en fika i solen eller ett bad i havet.